Minä tykkään nyt! Tue taaperoiden ja leikki-ikäisten tunnetaitoesityksen toteuttamista

Hankkeen esittely

Olemme viidestä teatterialan ammattilaisesta koostuva työryhmä, ja haemme tukea toteuttaaksemme marras-joulukuuksi 2024 Turun kaupunginteatteriin Eppu Nuotion runoihin perustuvan Minä tykkään nyt -tunnetaitoesityksen, joka on suunnattu taaperoille, leikki-ikäisille sekä heidän lähiaikuisilleen.

Lempeän esityksen ja lähiaikuisen turvallisen läsnäolon avulla taapero- ja leikki-ikäiset pääsevät taiteen avulla tutkimaan yhdessä omia tai toisten ihmisten tunteita. Tunteiden tunnistaminen ja niiden ymmärtäminen auttaa lasta selviytymään erilaisista sosiaalisista tilanteista sekä ne voivat vähentää lapsen em. tilanteissa tuntemaa stressiä. Esityksen ydinviesti on: kaikki tunteet ovat tärkeitä ja sallittuja.

Hakemamme tuki on ensisijaisen tärkeää, sillä tämän kaltaisten esitysten lipputulot ovat huomattavasti pienemmät kuin aikuisille suunnattujen teosten lipputulot. Tuella mahdollistetaan freelancer-taiteilijoiden työskentelyä sekä esityksen tuotantokuluja.

Työryhmän esittely

Minä tykkää nyt -työryhmä koostuu viidestä, eri puolilta Suomea tulevasta, teatterialan ammattilaisesta. Ryhmän muodostavat dramaturgi-ohjaaja Janne Jämsä (Tampere), näyttelijä Johanna Parkkinen (Turku), skenografi Susanna Kasanen (Pieksämäki), tarpeistonsuunnittelija Jutta Pantsu (Forssa) sekä valosuunnittelija Ville Virtanen (Helsinki).

Valmistamalla tälle tärkeälle kohderyhmälle esityksen, vahvistamme pienille lapsille suunnatun laadukkaan kulttuuri- ja taidetarjonnan määrää sekä syvennämme lasten ja aikuisten välistä vuorovaikutusta tarjoamalla uudenlaisia osallistavia elämyksiä lapsiarjen keskelle.


Lahjoituksia 25

Kerätty (min. 500 €)
Tavoite
620 € 3000 €
Keräys aikaa jäljellä
Päättyy
35 päivää 22.11.2024

Lahjoita

Summa Tällä summalla mahdollistetaan:
10 € Pehmeyttä puvustukseen.
20 € Väriä tarpeistoon.
35 € Turvallisuutta lavastukseen.
50 € Tukea tekniikkaan.
100 € Työtä taiteen ammattilaiselle.