Hankkeen hakijalle

Kulttuurilahja on aineeton lahja, jolla tuetaan suomalaista luovuutta. Kulttuurilahja on lahja tieteelle, taiteelle ja kulttuurille. Se antaa jokaiselle suomalaiselle mahdollisuuden tukea suuria ja pieniä tavoitteita ja osallistua kulttuurin ja sivistyksen eteen tehtävään työhön.

Kulttuurilahjan kautta voi hakea rahoitusta omalle hankkeelle. Rahoitusta haetaan joukkorahoituspalvelu-ajatuksella. Kerrallaan hankkeita on 10-15, oli kyse yksittäisestä ihmisestä tai laajemmasta työryhmästä. Hankkeet esitellään Kulttuurilahja-verkkosivuilla, jota kautta myös hankkeen tukeminen tapahtuu.

Kansan Sivistysrahasto tukee hanketta lahjoittamalla tehtyihin lahjoituksiin oman 20 prosentin lisäosuuden. (100 euron lahjoitus tuo 120 euroa hankkeelle). Lahjoitus menee suoraan hankkeen hyväksi, KSR ei ota kuluja välistä. Kulttuurilahja on Kansan Sivistysrahaston panos luovuuden, rohkeuden ja uskalluksen tukemiseen. Lahjoittaminen tapahtuu luotettavan Paytrail-maksupalvelun kautta. Kulttuurilahjan voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksukorteilla sekä verkkopankkien kautta.

Mikä on Kansan Sivistysrahasto, taho Kulttuurilahjan takana?

Kansan Sivistysrahasto on yksityinen säätiö, joka jakaa apurahoja ja tunnustuspalkintoja kannustaakseen yksityisiä ihmisiä ja yhteisöjä toteuttamaan unelmiaan. Teemme työtä oikeudenmukaisen ja luovan yhteiskunnan puolesta. Lisätietoja säätiöstä löytyy osoitteesta www.sivistysrahasto.fi tai säätiön asiamieheltä, Ulla Vuolanteelta p. 050 378 3783.

Miten mukaan?

Kulttuurilahjaan voi hakea tämän sivuston kautta, täyttämällä hankkeen tiedot ”Hankehakemus” -sivulla. Kulttuurilahjaan voi hakea mukaan sivistyksen, kulttuurin, luovuuden ja itsensä kehittämisen parissa toimivat tahot.  Tämä on mahdollisuus saada uusi rahoituskanava omalle työlleen. Täytä hakemus ja klikkaa lähetä-nappia. Käsittelemme hakemukset ja otamme sinuun yhteyttä!