Lahjoittajalle

Kulttuurilahja on aineeton lahja suomalaisen luovuuden hyväksi. Kulttuurilahjan kautta jokainen lahjoittaja voi antaa oman panoksensa suomalaisen taiteen, kulttuurin, tieteen ja osaamisen hyväksi.

Käytännössä lahjoittaja voi tukea erilaisia hankkeita Kulttuurilahja.fi-sivujen kautta. Sivuilla voi valita, haluaako tukea nuoria muusikoita heidän harrastuksessaan, avittaa uutta museoprojektia tai olla parantamassa rempseän urheilujoukkueen maailmanvalloitusta.

Kulttuurilahjan voit antaa joko lahjaksi tai hankkia sen itsellesi. Sivuston kautta lahjan saaja vastaanottaa tiedon antamastasi lahjasta joko sähköpostitse tai tulostettavan kortin avulla. Kulttuurilahja tuottaa siis iloa sekä lahjan saajalle, sen antajalle että tukea hakevalle hankkeelle.

Tuki suoraan hankkeille +20 prosenttia

Kulttuurilahjan kautta tuki menee suoraan hankkeille, ilman hallinnollisia tai muita kustannuksia. Kansan Sivistysrahasto on toimija Kulttuurilahjan takana. Sivistysrahasto antaa oman osansa Kulttuurilahjaan tukemalla hankkeita 20 prosentin lisätuella jokaista lahjoitusta kohden. Mikäli Kultuurilahja.fi -sivujen kautta tehdään 100 euron lahjoitus, saa hanke yhteensä 120 euroa toimintansa tueksi. Kulttuurilahjaan lahjoittaminen tapahtuu luotettavan Paytrail-maksupalvelun kautta. Lahjan voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksukorteilla sekä Suomessa toimivien verkkopankkien kautta.

Aineeton lahja hyvän tekemiseen

Kulttuurilahja ratkaisee lahjaideat, oli kyse nuoren tai iäkkään henkilön joululahjasta tai muistamisesta merkkipäivänä. Tai miksi et antaisi Kulttuurilahjaa itsellesi, tuomaan iloa muiden auttamisesta.

Kulttuurilahja on aivan uudenlainen tukemisen muoto. Lahjoittajan ei tarvitse sitoutua hankkeisiin, eikä ryhtyä säännölliseksi lahjoittajaksi. Lahjoituksen teko on helppoa ja Kulttuurilahja tarjoaa monipuolisen kattauksen suomalaista osaamista ja unelmien tavoittelua.

Kulttuurilahjan avulla voit olla mukana toteuttamassa suomalaisia unelmia.

Kansan Sivistysrahaston rahankeräyslupa

Poliisihallituksen antaman keräysluvan numero on RA/2021/1500. Lupa on myönnetty 9.11.2021 ja se on voimassa toistaiseksi.