Cantores Minores juhlakiertue Keski-Eurooppaan

Hankkeen esittely

Halle – Leipzig – Berliini – Dresden – Praha – Zürich – Ravenna – Regensburg – Berliini

Cantores Minores -poikakuoro hakee Kulttuurilahjan kautta rahoitusta kuoron 65-vuotisjuhlakiertueelle Keski-Eurooppaan. Tämä 7.-22.6.2017 toteutettava 61. kansainvälinen konserttikiertue on meille tilaisuus näyttää suomalaista osaamista muissa maissa sekä antaa nuorille muusikoillemme mahdollisuus kokea uusia elämyksiä ja tutustua eri kulttuureihin. Kiertue on myös osa ’Suomi 100’ –juhlavuoden virallista ohjelmaa. Haemme Kulttuurilahjalla 12 000 euron rahoitusta kiertuematkaa varten. Kiitos tuestasi!

Työryhmän esittely

Vuosikymmenien saatossa Cantores Minores -kuorossa on laulanut yli 3000 poikaa ja nuorta miestä. Cantores Minores on yhteisö, jossa jaetaan sekä musiikin ilo että vastuu itsestä ja toisista. Kuorossa laulaminen ja kuoroon kuuluminen kulkee poikien ja nuorten miesten mukana läpi elämän.

Kuoron tavoitteena on kehittää toimintaansa tulevina vuosina ja vuosikymmeninä. Kansainvälisyyskasvatus, taiteellinen ja pedagoginen kasvatus ovat erityisesti kuoron huomiona. Cantores Minores tavoittelee omassa työssään suomalaisen laulukulttuurin elvyttämistä sekä poikien ja nuorten miesten syrjäytymisten ehkäisemistä.


Lahjoituksia 26

Kerätty (min. 10 €)
Tavoite
3185 € 12000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.