Kulttuuria hyvään vanhuuteen – hyvinvointia Käpyrinteen asukkaille ja työtilaisuuksia taiteilijoille

Hankkeen esittely

Käpyrinne ry kerää varoja kulttuuriin, aktivoiviin taideteoksiin ja musiikkielämyksiin Käpylässä sijaitsevan vanhusten palvelutalon Käpyrinteen asukkaille.

Taide ja musiikki ovat erinomainen keino lisätä ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia. Musiikki antaa mahdollisuuden ilmaista itseään ja taide yleensäkin kommunikoida toisten kanssa. Korona on eristänyt palvelutalon asukkaiden elämää ja ollut raskas työntekijöille.

Hankkeemme tavoitteena on tehdä ammattilaisten kanssa visuaalisesti aktivoivia taideteoksia ja järjestää musiikkielämyksiä Käpyrinteen ryhmäkotien asukkaille.

Käpyrinteen toiminnan taustalla on vuonna 1938 perustettu yhdistys, jonka tavoitteena on ollut tarjota vanhuksille turvallinen vanhuuden koti sekä suojaa ja rattoisaa seuraa. Tämä sama sydämellinen tavoite on Käpyrinne ry:n toiminnan ydin edelleenkin.

Työryhmän esittely

Työryhmässä on Käpyrinne ry:n hallituksen jäsen (Leena Westlund) ja Käpyrinteen työntekijä (Sari Jäykkä), joka tukee hoitokodin vapaaehtois- ja kulttuuri toimintaa. Tällä kokoonpanolla saamme toteutettua hoitokodin asiakkaille ja arkeen parhaiten soveltuvia hankkeita.


Lahjoituksia 10

Kerätty (min. 2000 €)
Tavoite
4760 € 10000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.