Puhallinorkesterien SM-kilpailut

Hankkeen esittely

Tampereen puhallinorkesteriyhdistys ry toteuttaa Puhallinorkesterien SM-kilpailun 23.-24.5.2020. Kulttuurilahjahankkeella keräämme rahoitusta kilpailun toteuttamiseen talkoovoimin. Puhallinorkesterien SM-kilpailu on noin joka kolmas vuosi järjestettävä valtakunnallinen kilpailu- ja koulutustapahtuma alan harrastajille ja ammattilaisille. Kilpailuun osallistuu arviolta 25-30 puhallinorkesteria, yhteensä noin 1500 soittajaa ympäri Suomea. Orkesterit ovat yhdistyspohjaisia harrastusorkestereita ja oppilaitosten, sekä ammattioppilaitosten että musiikkiopistojen, puhallinorkestereita.

Kilpailu on jaettu viiteen sarjaan: C-sarja lapset, B-sarja nuoret ja harrastaja- aikuiset, sekä A-sarja jossa kilpailevat korkeatasoiset harrastajaorkesterit ja ammattiopiskelijaorkesterit. Lisäksi on vapaasarja jossa ei kilpailla vaan saadaan tuomariston arvio esityksestä.
Tapahtuma on myös tärkeä alan harrastajien ja ammattilaisten kohtaaminen, joka taas voimistaa puhallinsoittimien harrastusta Suomessa.

Työryhmän esittely

Tampereen Puhallinorkesteriyhdistys ry ”Tampu” on perustettu vuonna 2006
Yhdistystämme pyörittää joukko puhallinorkesteritoimintaa rakastava harrastajien ja ammattimuusikoiden innostunut joukko talkoovoimin.

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää puhallinmusiikin harrastusta sekä edistää ja tukea puhallinmusiikkitoiminnan kehitystä Tampereella ja Pirkanmaalla, sekä edistää jäsentensä välistä yhteistoimintaa, järjestää jäsenilleen harjoituksia ja kursseja, sekä paikallisia, alueellisia, valtakunnallisia tai kansainvälisiä puhallinmusiikkitapahtumia. Yhdistyksen jäseninä on toistakymmentä pirkanmaalaista orkesteria, ja niiden lisäksi Tampu-verkostossa on kymmenkunta muuta paikallista orkesteria.

Yksi yhdistyksen avaintavoitteista on yhdistää eri jäsenorkestereitä ja erityisesti nuoriso- ja aikuisorkestereita eri musiikkitapahtumien kautta. Toinen merkittävä tavoite on saada musiikkioppilaitoksista valmistuvat soittajat siirtymään eri harrastajaorkestereihin.
Tukemalla tulevaa tapahtumaamme pienellä tai isommalla summalla mahdollistat nuorille ja vanhemmillekin soittajille sekä talkoolaisille mieleenpainuvan elämyksen Tampere-talossa.


Lahjoituksia 0

Kerätty (min. 500 €)
Tavoite
0 € 5000 €
Keräys aikaa jäljellä
Päättyy
98 päivää 25.05.2020

Lahjoita

Summa Tällä summalla mahdollistetaan:
6 € kahvit kahdelle talkoolaiselle
10 € ruoka talkoolaiselle
15 € talkoolaisen T-paita tunnuksella
20 € ruoka kahdelle talkoolaiselle
30 € T-paita kahdelle talkoolaiselle