Anna äänesi hiljaiselle veistolle: Tule mukaan tukemaan Jurva Art Housen näyttelyhallin valmistumista!

Hankkeen esittely

Me Jurva Art Housessa haluamme mahdollistaa Jurvan uniikin veistoperinteen, hiljaisen veiston säilyttämisen, elvyttämisen sekä kehittämisen kansainväliseksi ilmiöksi.
Jurva Art Housen toiminnan taustalla on jurvalaisen veistoperinteen vaalimiseksi perustettu Jurvan Taito ry – Jurva Konst rf. Yhdistyksen pääasiallinen toiminta rakentuu kurssitoiminnasta, taidenäyttelyistä sekä muiden paikallista kulttuuriperinnettä edistävien tapahtumien järjestämisestä. Tavoitteena on kehittää toimintaa alusta lähtien kansainvälisyyspainotteisesti.
Kurssitarjontamme muodostuu monipuolisesta kuvataiteen opetuksesta (puunveisto, piirustus, maalaus) sekä mahdollisesti myös muita kädentaitoja kehittävistä kurssikokonaisuuksista (huovutus, kudonta jne). Kurssimme on suunnattu kaikenikäisille: lapsille, nuorille, aikuisille sekä ikääntyneille. Opetuskieli on tarpeen mukaan suomi, ruotsi tai englanti.
Kulttuurilahjan avulla kutsumme nyt mukaan ihmisiä ja yhteisöjä, jotka haluavat olla mukana tämän ainutlaatuisen kohteen kehittämisessä. Haluamme pitää huolen siitä, että hiljaisen veiston ääni kantautuu taide-elämysten muodossa ihmisten sydämiin myös tulevina vuosikymmeninä. Keräyksen tuotolla luomme modernin ja kiehtovan näyttelyhallin, jossa kurssimme tulokset sekä veisto- ja taidemaailman kyvyt eivät jää piiloon, vaan ovat esillä kaikkien ilona ja elämyksenä.

Tällä keräyksellä hankimme varoja näyttelytilan rakennusmateriaaleja varten sekä sellaisiin rakennustöihin, jotka täytyy tilata ammattilaiselta.

Kutsumme talkoisiin Sinut ja yhteisösi.

Työryhmän esittely

Jurvan Taito ry- Jurva Konst rf on perustettu vaalimaan ja edistämään Jurvan poikkeuksellista veistotaitoa (ns. hiljainen veisto), joka on vaarassa kadota paikallisen veistokoulun sulkeuduttua vuonna 2015. Tätä projektia johtava taiteilijaryhmä on Mikki Paajanen yhdessä Juha Järvisen ja Kaj Lindgårdin kanssa.


Lahjoituksia 53

Kerätty (min. 1.600 €)
Tavoite
1346.21 € 6.580 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.