Dreaming Of Tarja -esityksen elokuvallisen videotallenteen tuotanto

Hankkeen esittely

Dreaming of Tarja tarttuu naisjohtajuuden ennakkoluuloihin ja Suomen poliittiseen historiaan surrealistisen satiirin keinoin. Lasikattoja uransa aikana särkenyt presidentti Tarja Halonen toimii esityksen näkökulmahahmona ja tutkimuskohteena. Kuinka naiset kehtaavat pyrkiä päättäjiksi? Vai olisiko jo aika siirtyä tytöttelystä tasa-arvoon?

Näytelmän ensi-ilta on Turun Kaupunginteatterissa 15.4.2021, mutta live-esitykset ovat vaarassa peruuntua koronapandemian vuoksi. Elokuvallisen videotallenteen tuotannon avulla yleisöllä on mahdollisuus päästä esityksen äärelle.

Haemme rahoitusta videotallenteen tuotannollisiin kustannuksiin, kuten puvustus, lavastus, videokaluston vuokraus ja työryhmän palkkaamiseen.

Työryhmän esittely

Nopean Toiminnan Naiset on turkulais-helsinkiläinen ammattilaisteatteriryhmä. Ensemble tutkii aktivismin ja teatterin rajapintaa ja etsii keinoja vaikuttaa yhteiskunnallisiin ilmiöihin ja ongelmiin teatterin keinoin. Nopean Toiminnan Naiset edistää yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa myös osallistamalla ja aktivoimalla yleisöä.


Lahjoituksia 19

Kerätty (min. 1500 €)
Tavoite
684 € 20000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.