Lasten Kesä - parhaita viikkoja jo vuodesta 1952

mies soittaa kitaraa ulkona auringonpaisteessa ja ympärillä on kolme iloista lasta

Hankkeen esittely

Tänä vuonna Lasten Kesä juhlii 70-vuotista taivaltaan lasten lomatoiminnan parissa!

Lapsen oikeuksien sopimuksen mukaan jokaisella lapsella on oikeus lepoon, leikkiin ja vapaa-aikaan. Toteutamme ja kehitämme tuettua lomatoimintaa, joka pyrkii voimaannuttamaan ja tarjoamaan elämyksiä lapsille, nuorille ja perheille. Kaikilla perheillä ei ole mahdollisuutta muuhun lomaan kodin ulkopuolella ja leiritoiminnalla haluamme vähentää perheiden eriarvoisuutta. Leirillä lapsilla on mahdollisuus ohjattuun toimintaan luonnon keskellä yhdessä kaverien sekä turvallisten aikuisten kanssa ja perheen aikuisilla on mahdollisuus hengähtää lastenleirien aikana kotona.

Tue toimintaamme 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi! Keräyksellä mahdollistamme lapsille, nuorille ja perheille ainutlaatuisia elämyksiä ja kokemuksia yhdessäolon, liikkumisen, itsensä ilmaisun ja kaveritaitojen harjoittelun parissa.

Työryhmän esittely

Lasten Kesä ry on vuonna 1952 perustettu lastensuojelujärjestö, joka järjestää laadukasta tuettua leiritoimintaa ennaltaehkäisevänä lastensuojelutyönä. Järjestön leireillä käy vuosittain jopa 1900 lasta, nuorta ja aikuista eri puolilta Suomea. Lasten Kesän oma leirikeskus sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Akkijärven rannalla Hämeenlinnassa.


Lahjoituksia 6

Kerätty (min. 100 €)
Tavoite
250 € 6000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.