Ilmatar! koululaisnäytös

Hankkeen raportti

Koululaisnäytös toteutetaan suunnitelmien mukaisesti perjantaina 10.2. klo 10 Lahden Vaahterasalissa.

Miten Kulttuurilahjahanke auttoi toteutuksessa?

Kulttuurilahjan lahjoituksilla pystymme tarjoamaan esityksen yhdelle koululuokalle (24 oppilasta) ilmaiseksi. Ensimmäisenä halukkaana ilmoittautui Länsiharjun koulun 4. luokka.

Hankkeen esittely

Esitämme Lahden lasten Talvikarnevaaleilla Lahden Vaahterasalissa Kalevalaisen näyttämöteoksen Ilmatar!, joka on suunnattu ala- ja yläkouluikäisille lapsille.

Teos on moderni ilma-akrobatiaa, tanssia, musiikkia ja runoutta yhdistelevä kokonaistaideteos, jonka tarkoitus on lisätä kansalliseepos Kalevalan tunnettavuutta sekä kiinnostavuutta nykylasten ja nuorten keskuudessa.

Ilmatar! sai ensiesityksensä Lahden Runomaraton-festivaaleilla ulkoilmateoksena syksyllä 2021, ja nyt siitä on muokattu koululaisille suunnattu teatteriversio Lahden lasten Talvikarnevaaleille 2023.

Haemme rahoitusta Kulttuurilahjan kautta tarjotaksemme Kalevalaisen teatterielämyksen mahdollisimman monelle lahtelaiselle koululaiselle koska tiedämme, että koulujen talous tällaisille kulttuurikäynneille on todella tiukalla.

Työryhmän esittely

SUPER teatteri on vuonna 2015 perustettu lastenteatteri, jolla on oma studioteatteritila Lahden keskustassa. Teatteri tuottaa vuosittain 4-5 uutta lastennäytelmää, ylläpitää kiertueteatteritoimintaa sekä tarjoaa teatteriharrastusmahdollisuuden eri ikäisille lapsille ja aikuisille.


Lahjoituksia 3

Kerätty (min. 100 €)
Tavoite
80 € 1000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.