Kinojake - oman musiikin julkaisu ja taiteellisen kehitystyön jatkaminen

Hankkeen esittely

Kinojake-orkesteri on jo 15 vuotta ammattimaisesti tanssilavoilla yleisöä viihdyttänyt ja tanssijoita palvellut iskelmäyhtye. Kinojaken musiikki on modernia tanssimusiikkia: nuorekkaita sovituksia, jotka on tehty tanssijalähtöisesti sekä tanssimusiikkia ja tanssilavakulttuuria uudistaen. Kinojaken lavatanssimusiikkia kehittävä toiminta-ajatus perustuu aiheesta tehtyyn Gradu-työhön (”Saa kuulostaa suht modernilta, vaikka se onki tanssimusiikkia” -tanssitietous muusikon apuvälineenä. Siltanen, 2008).

Kinojakelta on jo kauan keikoilla toivottu omaa musiikkia, ja nyt sitä on viimeinkin valmiina. Ainoastaan studiorahoitus puuttuu. Yhtye on jäänyt kaikkien musiikin apu-ja tukirahojen ulkopuolelle korona-aikana.

Kinojake hakee rahoitusta seuraaviin käyttötarkoituksiin:

* Studiotyöskentely ja siitä aiheutuvat kustannukset
* Musiikin jälkikäsittely, julkaiseminen, levittäminen
* Taiteellisen työn ja tanssimusiikin kehittämistoiminnan jatkaminen

Julkaisujen määrä riippuu kerätyistä varoista.

Työryhmän esittely

Kinojake on jo 15 vuotta ammattimaisesti julkisesti keikkaillut iskelmäorkesteri, joka koostuu kuudesta jäsenestä: musiikin ammattilaisista ja muutamasta harrastajasta. Yhtyeen päämäärä on aina ollut kehittää lavatanssimusiikkia ja tanssimusiikkikulttuuria modernimpaan suuntaan. Kinojake edistää myös lavatanssikulttuurin uudistamista ja säilyvyyttä esittämällä ohjelmistoa, jonka myös nykynuoriso tuntee.


Lahjoituksia 25

Kerätty (min. 400 €)
Tavoite
848 € 2000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.