Nordic Harp Meeting 2022

Harppuja ja harpunsoittajia luokkahuoneessa

Hankkeen esittely

Nordic Harp Meeting on vuosittain järjestetty kansanmusiikkitapahtuma, jonka isäntämaa vaihtelee
joka vuosi. Tapahtuma sisältää monipuolista, eri tasoisille muusikoille soveltuvaa ohjelmaa, kuten luentoja, työpajoja ja yhteissoittoa. Nordic Harp Meeting tarjoaa kansanmusiikista kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua uusiin soittimiin, ihmisiin ja musiikkiperinteisiin. Tänä vuonna tapahtumapaikkana toimii Konsan Kartano Turussa, historiallisella Raunistulan puutaloalueella ja paikalle odotetaan 40-50 osanottajaa ympäri Pohjois-Eurooppaa.

Tavoitteenamme on ylläpitää ja vahvistaa eurooppalaisten ja pohjoismaisten kansanmuusikoiden välistä yhteistoimintaa, ja tapahtuman ympärille muodostunutta lämmintä yhteisöä. Tärkeä tavoite on myös suullisen ja harvinaisen kansanmusiikkiperinteen levittäminen ja elävöittäminen. Tapahtuma tarjoaa uusille aiheesta kiinnostuneille matalan kynnyksen tilaisuuden saada monipuolista oppia kansanmusiikista ja perinnesoittimista, sekä ainutkertaisen tilaisuuden tutustua äärimmäisen harvinaisiin soittimiin. Tavoitteena on myös luoda yhteyksiä kansainvälisen ja paikallisen yhteisön välille.

Työryhmän esittely

Olemme kolmihenkinen työryhmä (Antti Saarinen, Helka Ermala ja Yrjänä Ermala), joka järjestää lokakuussa viikolla 42 Turussa jo viidennentoista vuosittaisen yhteispohjoismaisen Nordic Harp Meeting – tapahtuman.


Lahjoituksia 9

Kerätty (min. 2500 €)
Tavoite
805 € 2500 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.