DISCO IS LOVE BY MUMMODISKO

Hankkeen esittely

Disco is Love by Mummodisko -tapahtuma starttaa rakkauden kesän 2018. Mummodisko ry järjestää ikäihmisille suunnatun tapahtuman Helsingin Tavastia-klubilla keskiviikkona 16.5.2018 klo 13 – 16. Vaikka kysymyksessä on ennen kaikkea ikäihmisten disko, tapahtumassa halutaan mahdollistaa hetki, jossa ihmiset kohtaavat toinen toisiaan ikään, sukupuoleen, lähtökohtiin tai kulttuuriin katsomatta. Jokainen yksilö on erilainen, niin kuin on jokainen tilliskivikin Tavastian seinien ympärillä. Jokainen on persoona, ja diskosta on vain yksi oikea tapa nauttia – ja sen tyylin jokainen valitsee itse. Tapahtuman tavoitteena on maksimoida hyvinvointi juuri siinä hetkessä, tuottaa onnistuneita kohtaamisia, bailata yhdessä sekä luoda voimavaroja tulevaisuuteen.

Mummodisko on kaikille avoin ja ilmainen, ja kaikki lahjoitukset käytetään tuotantokulujen kattamiseen. Lahjoittamalla olet mukana mahdollistamassa ikäihmisille ainutlaatuisen elämyksen, jonka he muistavat varmasti pitkään. Voit myös itse tulla tapahtumaan vapaaehtoiseksi tai tulla paikalle mummosi tai pappasi kanssa nauttimaan diskotunnelmasta yhdessä heidän kanssaan.  It´s all about love!

Työryhmän esittely

Tapahtuman tuotannosta vastaa Mummodisko ry, joka on syntynyt geronomiopiskelijoiden halusta tarjota ikäihmisille groovimpaa elämää. Yhdistys uskoo, että varttuneemman väestönosan monimuotoisuus tulee ottaa paremmin huomioon, ja se haluaa toiminnallaan ravistella pölyjä vanhustyön kentältä.  Yhdistyksen tavoitteena on tarjota ikäihmisille erilaisia ja uudenlaisia vaihtoehtoja perinteisten tapahtumakonseptien rinnalle sekä tuottaa mielihyvää, hyvinvointia, iloa ja uusia elämyksiä.

Lähde mukaan mahdollistamaan ainutlaatuinen elämys ikäihmisille! Haemme Kulttuurilahjan kautta rahoitusta tilavuokraan. Tule lahjoittamaan haluamasi summa Mummodiscon tueksi – jokainen lahjoitus on arvokas.


Lahjoituksia 8

Kerätty
Tavoite
1050 € 2500 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.