Helsinki Roller Derby All-Starsin matka maailmanluokan turnaukseen

Hankkeen esittely

Nopeutta, voimaa ja intohimoa – niistä koostuu Helsinki Roller Derby All-Stars. Joukkueemme sijoittuu tällä hetkellä Euroopassa viidenneksi ja lajin kansainvälisessä sarjassa olemme sijalla 23. Vuonna 2017 matkustamme omakustanteisesti Euroopassa ja Yhdysvalloissa kohdaten lajin kovatasoisimpia joukkueita ja yrittäen parantaa sijoitustamme. Toukokuussa 2017 osallistumme Yhdysvalloissa järjestettävään merkittävään roller derby -turnaukseen nimeltä Big O. Treenaus kisoja varten on täydessä vauhdissa ja koko joukkue ilolla virittäytymässä kisakuntoon.

Työryhmän esittely

Helsinki Roller Derby All-Stars joukkue on viidentoista pelaajan ja kolmen valmentajan huipputason roller derby -joukkue Helsingin Jätkäsaaresta. Me olemme yhteisö, kaveriporukka ja intohimoisesti urheilua harrastava ja omaan tekemiseen uskova joukko. Roller derby on meidän laji ja me olemme satsanneet siihen täysillä. Se on näyttävä, nelirenkaisilla rullaluistimilla pelattava täyskontakti- ja joukkueurheilulaji, jossa luistellaan ovaalin muotoista rataa ja käytetään omaa kehoa pelivälineenä. Kontaktia siis otetaan, mutta pelaamisen ilo voittaa kaikki kolhut.

Keräämme Kulttuurilahjan kautta 5000 euroa, kartuttamaan matkakassaa toukokuussa järjestettäviin kisoihin. Tule mukaan mahdollistamaan matkamme maailmalle! Kiitos tuestasi!


Lahjoituksia 30

Kerätty (min. 10 €)
Tavoite
1275 € 5000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.