Savonlinnan seudun Romaniyhdistys 50-vuotisjuhlat

Hankkeen esittely

Savonlinnan seudun Romaniyhdistys ry täyttää 50 vuotta 25.11.2021.
Keräämme varoja 15.9.2021 järjestettävään Syntymäpäiväjuhlaan Savonlinnan Kulttuurikellarilla.
Haluamme kunnioittaa romaniperinteitämme tässä juhlassa, ja toivomme teidän tulevan mukaan mahdollistamaan tapahtumaamme.
Vaikka tahtoisimme kaikki mukaan juhlaamme,kaikki eivät voi olla fyysisesti paikalla. Siksi striimaamme juhlan kaiken kansan nautittavaksi.
—-

Koronatilanteen vuoksi joudumme siirtämään juhlan järjestämistä myöhempään ajankohtaan. Ilmoitamme uuden päivämäärän mahdollisimman pian.

Työryhmän esittely

Savonlinnan seudun Romaniyhdistys ry on perustettu ja rekisteröity 21.11.1971, puoluepoliittisesti sitoutumaton yhdistys, jonka jäseninä on tällä hetkellä 68 maksavaa jäsentä perheineen.

Yhdistyksen arvolähtökohtana
on vahvistaa aktiivisen kansalaisyhteiskunnan toteutumista, sekä suvaitsevaisuutta, hyvinvointia ja sosiaalisia oikeuksia. Yhdistys pyrkii luomaan yleisiä toimintaedellytyksiä ja mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Yhdistys on myös sillanrakentajana Valtaväestön ja Romanikulttuurin välissä.

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on
Edistää ja valvoa Suomen lain mukaisten perusoikeuksien ja yhdenvertaisuuden toteutumista, sosiaalisia, taloudellisia ja vähemmistöpoliittisia oikeuksia.
Yhdistys edistää romanikulttuurin ja kielen asemaa, romaniväestön integroitumista yhteiskuntaan sekä romanien osallistumista julkiseen elämään ja päätöksentekoprosessiin. Yhdistys vastustaa rasismia ja syrjintää


Lahjoituksia 10

Kerätty (min. 1500 €)
Tavoite
210 € 3000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.