Kaverukset Lyhytelokuva

Hankkeen esittely

Tarkoituksena on kuvata lyhytelokuva Kaverukset. Elokuvassa kaksi poikaa ovat olleet ystäviä lapsuudesta saakka. Pojat ovat tulleet vaikeista oloista ja ovat aina tehneet pikku rikoksia. Aikuisina he päättävät ryöstää baarin ja ryöstö menee pieleen. Kaverukset joutuvat lähtemään pakomatkalle. Kestääkö ystävyys ikuisesti?

Kaverukset on intohimoinen projekti, jossa nuoret pääsevät toteuttamaan itseään. Projektiin on valittu vahva tiimi, jolla on korkea motivaatio toteuttaa elokuva.

Työryhmän esittely

Joonas Åhman – Ohjaaja/Käsikirjoittaja

Joonas Åhman on syntynyt Kemissä ja asuu nykyään Tampereella. Hänellä on ollut pitkään haaveena päästä tekemään jotain omaa ja vihdoin se on mahdollista. Hän opiskelee Voionmaan Koulutuskeskuksessa ammattitutkintoa ja on opintojen loppusuoralla. Joonaksella on kokemusta kahdesta musiikkivideosta, yhdestä tv-sarjasta, yhdestä elokuvasta, parista lyhytelokuvasta ja monista mainoksista.

Maria Nieminen – Tuottaja/Roolittaja

Maria Nieminen on uuni tuore medianomi, tuottaja, Tampereen ammattikorkeakoulusta. Hänellä on kokemusta draamasarja harjoitteluiden (Hymyä! ja Kansan vihollinen, c-more) lisäksi erilaisten lyhytelokuvien tuottamisesta ja roolittamisesta sekä myös asiakasprojektien tuottamisesta. Marian viimeisimpiä projekteja Tampereella on ollut tuoreen Naakka -lyhytelokuvan tuottaminen ja roolittaminen sekä vuonna 2020 Tampereen Filharmonian Liikkeellä -kiertueen videoiden tuottaminen sekä erään yksityisen artistin musiikkivideon tuottaminen. Maria on myös itse toiminut useissa musiikkivideoissa, mainoksissa sekä lyhytelokuva projekteissa näyttelijänä. Tulevaisuudessa hän on suunnitellut vielä lisäkouluttautuvansa roolittamiseen ja toimivansa yrittäjänä.

Lassi Lukkala – Apulaisohjaaja

Lassi Lukkala toimii ohjaamisen lisäksi myös kuvaajana, apulaisohjaajana sekä editoijana. Hän on käynyt Voionmaan opiston etv- sekä ammattilinjan. Lassilla on kertynyt jo laaja kokemus alalta, hänellä on taskussaan noin 20 projektia!

Saija Kaasalainen

Saija Kaasalainen on 22-vuotias opiskelija Tampereelta. Saija opiskelee tällä hetkellä Voionmaan koulutuskeskuksessa Media-alan ammattitutkintoa. Siellä hän on päässyt monipuolisesti kuvaamaan ja leikkaamaan sekä värimäärittelemään erilaisissa projekteissa mm. musiikkivideossa, dokkareissa ja haastatteluissa. Lisäksi Saija on ollut myös kuvaamassa Terässä – 21 ja -22 livestreamissa. Koulun ulkopuolella hän on päässyt moneen erilaiseen projektiin ja Saija on ollut Ylellä tuotantoharjoittelijana Gogin Kantabaari -ohjelmassa, Bottomland Productionsilla leikkausassistenttina, kuvannut Värisuoralle musiikkivideon, ollut kuvaajana Teukka Ulanderista kertovasta dokumentista, sekä leikannut Cultfiction Oy:lle Tampereen ratikasta mainosvideon.

Aki Kivelä

Aki Kivelä on aloittanut teatterin harrastuksena jo lapsena. Monipuolista kokemusta on teatteritekniikasta sekä valo- ja äänisuunnittelusta.

Ronja Lähde – Leikkaaja/Graafikko

Ronja Lähde opiskelee ensimmäistä vuotta Tampereen ammattikorkeakoulussa medianomiksi AV-linjalla leikkaajaksi. Monenlaisia pieniä leikkauksen ja grafiikan hommia on tullut tehtyä, vielä vasta suurimmilta osin kouluprojekteina. Graafisen suunnittelun töitä on tullut tehtyä myös freelancer hommissa.

Netta Koro – Puvustaja

Netta Koro on juuri valmistunut media-alan moniosaaja. Puvustus tiimissä hän on ollut kahdessa tv-sarjassa. Netalla on vahva ja erilainen näkemys puvustuksessa. Netalla on myös kattava kokemus alalta erilaisissa tv-sarjoissa ja muissa monipuolisissa projekteissa.

Peter Rantala

Peter Rantala on tamperelainen Av-alan kevytyrittäjä ja freelancer. Peterillä on kokemusta monista Tv- ja muista tilaustyö tuotannoista freelancerina. Hän on toiminut tuotannoissa ohjaajana, tuottajana, kuvaajana, kameraoperoijana, valaisijana, bestboyna ja runnerina. Peterillä on lähes koko av-ala hallussaan. Hän on pääsääntöisesti toiminut projektien kuvaajana ja hän on suunnitellut ja toteuttanut kuvaukset. Hän on tehnyt monia monikamera ohjelmia Alfatv:lle, livestream konsertteja ja seminaareja.


Lahjoituksia 20

Kerätty (min. 3000 €)
Tavoite
1510 € 6500 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.