Anna lahjaksi teatterielämys sitä tarvitsevalle

Hankkeen esittely

KokoTeatteri on käynnistänyt lahjakampanjan, jolla pääsee ilahduttamaan sellaisia henkilöitä ja ryhmiä, joilla ei ole mahdollisuutta kokea taidetta tai teatteria arkensa keskellä. KokoTeatteri käyttää hankkeessa kerätyt varat jakamalla lahjoitusarvosta teatterielämyksiä eteenpäin niitä tarvitseville. Kampanja on osa KokoTeatterin esteettömyys- ja saavutettavuustoimenpiteitä.

Yhteistyökumppaneina hankkeessa on Hope ry, Tyttöjen talo, Poikien talo, Pro Tukipiste, Mieli ry ja A-klinikka säätiö. Näiden yhteistyökumppanien kautta lahja taatusti löytää saajansa.

1. Lahjoita hankkeelle haluamasi summa
2. KokoTeatteri lähettää vastaavalla summalla teatterielämyksiä yhteistyökumppanille
3. Yhteistyökumppani jakaa elämysliput heille, jotka sitä tarvitsevat
4. Kulttuurilahjan saaja pääsee teatteriin

Haastamme sekä yksityiset lahjoittajat että yritykset lahjoittamaan.

Anna aineeton kulttuurilahja vaikkapa joululahjaksi!

Työryhmän esittely

KokoTeatteri on helsinkiläinen ammattiteatteri, joka on toiminut vuodesta 1997. Teatterin omassa ohjelmistossa on toisessa äärilaidassa draama ja toisessa nykytanssi. KokoTeatterissa tehdään viihdyttäviä esityksiä, jotka haastavat ajattelemaan. Oman ohjelmiston lisäksi KokoTeatterissa nähdään lukuisia vierailuesityksiä. Elokuussa 2010 KokoTeatterissa käynnistyi Koko Jazz Club, josta on lyhyessä ajassa muodostunut suomalaisen jazzmusiikin päänäyttämö. KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki.


Lahjoituksia 4

Kerätty (min. 1000 €)
Tavoite
103.5 € 10000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.