Qero intiaanin vierailu Suomessa

Hankkeen esittely

Vuodesta 1996 toiminut Neljä tuulta tuki ry on tehnyt pitkän taipaleensa aikana tunnetuksi alkuperäiskansojen viisautta. Tapahtumissamme on vieraillut ihmisiä mm. Tiibetistä, Tuvasta, Senegalista, Islannista, Hopi-maasta ja Australiasta.

Tänä vuonna Suomeen tulevat Q’ero intiaani Don Alejandro Apaza sekä Betty Alvarez. Tapaamme Kolilla, Vuoren henki kesäleirillä 24.−28.7.2024. Leiri on kaikille avoin tapahtuma. Tämän lisäksi Don Alejandron voi tavata Lohjalla 2.−3.8.2024. Don Alejandro Apaza tulee kertomaan meille miten elää harmoniassa luonnon ja oman yhteisön kanssa. Tämä opetus on nimeltään ‘Allin Kawsay’/Buen Vivir, joka tarkoittaa ‘Hyvää Elämää’.

Haemme Kulttuurilahja hankkeen kautta tukea vieraidemme matka- ja majoitus kustannuksiin, sillä Neljän tuulta tuki ry on voittoa tavoittelematon toimija. Toimintamme luo suomalaisille mahdollisuuden tutustua muiden maiden henkiseen perintöön ilman, että tarvitsee matkustaa ulkomaille. Tämä on kestävän elämäntavan mukaista.

Työryhmän esittely

Neljä tuulta tuki ry on toiminut vuodesta 1996, vapaaehtoisvoimin. Olemme järjestäneet vuotuisen kesäleirin sekä muita tapahtumia ympäri Suomen. Olemme julkaisseet kirjan ja podcasteja. Toiminnastamme on tehty elokuva, Sata rumpua, vuonna 2017. Yhdistyksen tämänhetkinen puheenjohtaja on Gitta Olenius. Hänen lisäkseen Q’ero intiaani Apazan vierailua Suomeen ovat järjestämässä Juuso Jokiniemi, Virko Kolulahti, Kalle Kuisma, Minna Kankaanpää, Mia Haapasaari ja Juha Kivinen.


Lahjoituksia 6

Kerätty (min. 30 €)
Tavoite
115 € 3000 €
Keräys aikaa jäljellä
Päättyy
44 päivää 31.08.2024

Lahjoita

Summa Tällä summalla mahdollistetaan:
20 € Q’erojen 1 päivän ruokailut/ 1 hlö Suomessa
50 € Q’erojen majoittuminen 1 hlö/vrk Suomessa
100 € Q’erojen matkustus Helsinki-Koli
200 € Q’erojen matkustus Helsinki-Koli-Helsinki
900 € Q’erojen lentolippu 1 hlö Peru-Suomi