Valtaajat on työtä syrjäytymisen ehkäisemiseksi

Hankkeen esittely

Luuletko, että maailmaa muutetaan vain politiikan suljetuissa huoneissa? Näin ei ole. Meillä kaikilla on valtaa. Sitä pitää käyttää, ja tähän Valtaajat kannustaa nuoria.

Valtaajat on väline nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn. Sen parissa nuoria rohkaistaan pitämään itsestään ääntä, kokeilemaan omia siipiään ja ideoimaan oma juttunsa. Valtaajiksi nimetyt nuoret työttömät voivat tehdä arkeaan näkyväksi päättäjille esimerkiksi pitämällä vlogia tai kirjoittamalla yhteiskunnallisista epäkohdista. Valtaajien työpajoissa tehdään kaikkea mikä vahvistaa itsetuntoa ja saa ymmärtämään uusia puolia itsestään: pidetään kirppistä, kohdataan uusia ihmisiä, kuvataan poliittista valokuvaa, otetaan kantaa itselle tärkeissä asiossa, tehdään katutaidetta tai voimaannutaan Lapin luonnossa. Mitä ikinä tuleekaan mieleen! Valtaajia myös jeesataan työn, koulutuksen ja opintojen kanssa. Jokainen halutaan auttaa elämässä eteenpäin.

Valtaajalta ei tarvita aiempaa kokemusta. Jokainen alle 30-vuotias voi olla valtaaja. Kulttuurilahjan avulla keräämme lisää resursseja syrjäytymisen ehkäisyyn.Tavoittelemme 6000 euron lahjoitusta nuorten Valtaajien projekteihin vuodelle 2017. Tukemalla Valtaajia olet osa hyvän tekemisen liikettä! Kiitos tuestasi!

Työryhmän esittely

Valtaajat on Tatsi ry:n hanke, jonka tavoitteena on innostaa alle 30-vuotiaita työttömiä, helsinkiläisiä nuoria omaehtoiseen toimeliaisuuteen.

Valtaajat ovat saavuttaneet paljon. Ohessa muutama esimerkki, mitä työttömät nuoret ovat vuoden 2016 aika saaneet aikaan: yhteisöllinen neulekahvila, syrjässä.fi -blogi, vaikuttamiskoulutus mielenterveyskuntotujille, lavatanssit lippakioskilla. Tämän ohella moni valtaaja on osallistunut paneelikeskusteluihin ja nuoret ovat olleet luennoimassa syrjäytymisen, työttömyyden ja inspiroitumisen kokemusasiantuntijoina.


Lahjoituksia 5

Kerätty (min. 20 €)
Tavoite
200 € 6000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.