Apua Nuorille

Hankkeen esittely

Apua Nuorille- tiimi tarjoaa nuorille vertaistukea, apua ja ohjausta sosiaalisessa mediassa. Yleisimpiä syitä yhteydenottoihin ovat koulukiusaaminen, itsetuhoisuus, masennus, syömishäiriöt, murrosikä ja seksuaalisuus. 

Vertaistukea nuorille antaa tiimi suomalaisia yläkoulu-, amis- ja lukioikäisiä vapaaehtoistyöntekijöitä. Vapaaehtoistyötä tekee 15 nuorta ympäri Suomea. Tarvittaessa tiimi ohjaa asiat eteenpäin varsinaisille ammattilaisille ja viranomaisille. Apua Nuorille -tiimille on tullut sosiaalisessa mediassa jo yli 15 000 nuorten yhteydenottoa. Yli 200 nuoren tapaukset on välitetty eteenpäin ammattiavun piiriin tekemällä lastensuojeluilmoitus.

Lahjoituksellasi mahdollistetaan Apua Nuorille- tiimiläisten aktiivista kouluttautumista, jotta vertaistuen, avun ja ohjauksen laatu paranisi.

Työryhmän esittely

Apua Nuorille -tiimin perusti 17-vuotias Samu Kemppi marraskuussa 2017 avaamalla Instagramiin Apua Nuorille -tilin. Palvelu antaa vertaistukea netissä toimivan maksuttoman Instagram direct -palvelun kautta. Toimintaa on myös muualla somessa, kuten Facebookissa. Toiminnalla on voitettu Prologos ry:n myöntämä vuoden vuorovaikutusteko 2018 -palkinto ja vuoden lapsellinen teko 2018 -palkinto.


Lahjoituksia 6

Kerätty (min. 595 €)
Tavoite
85 € 1500 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.