Eläköön Tikkurilan Teatteri - Mahdollista 60-vuotisjuhlaohjelmisto

Hankkeen esittely

Tikkurilan Teatteri juhlii 60-vuotisjuhlavuottaan vuonna 2021. Teatterille on laadittu hieno juhlavuoden ohjelmisto, johon kuuluu koko perheen kesäteatteria, laadukasta draamaa sekä musiikkiteatterinäytelmä. Elokuussa kesäteatterissa yleisöä hauskuuttaa Risto Räppääjä ja nukkavieru Nelli, syyskuussa nähdään eteläafrikkalaisen Athol Fugardin Suomessa harvoin esitetty, ajatuksia herättävä draama Piilopaikka eli siat ja marraskuussa kantaesityksensä saa Meidän Laila, dokumenttipohjainen musiikkiteatterinäytelmä skandaalijulkisuudesta.

Koronakriisin vaikutukset teatterin talouteen ovat olleet vakavat ja siksi juhlavuoden ohjelmiston toteutumiseen tarvitaankin nyt kaikkien teatterin ystävien apua! Kulttuurilahjan kautta pääset tukemaan upean 60-vuotisjuhlaohjelmistomme toteutumista ja auttamaan teatterimme vaikean korona-ajan yli. Pienikin lahjoitus auttaa! Jos teatteritaide on sydäntäsi lähellä, tule mukaan juhlistamaan 60-vuotisjuhlavuottamme.

Eläköön Tikkurilan Teatteri!

Työryhmän esittely

Tikkurilan Teatteri on vantaalainen ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka juhlii 60-vuotisjuhlavuottaan vuonna 2021. Teatteri ylläpitää lisäksi taiteen perusopetusoppilaitosta, Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka on toiminut vuodesta 1994.

Tikkurilan Teatteri on palkittu Vantaan kulttuuripalkinnolla vuonna 2007. Paikallisen merkittävyytensä lisäksi teatteri on myös valtakunnallisesti arvostettu toimija: teatteri on valittu kahdesti vuoden harrastajateatteriksi ja lisäksi teatterin taiteellisesti korkeatasoisia esityksiä on palkittu useasti kahdella merkittävimmällä suomalaisella harrastajateatterifestivaalilla.

Vaikka Tikkurilan Teatteri ry on perustettu vuonna 1961, ulottuu teatterin historia vieläkin pidemmälle, 1900-luvun alkuun saakka, jolloin sama teatteri toimi Tikkurilassa nimellä Tikkurilan Työväen Näyttämö. Teatterimme on siis tarjonnut paikallisille mahdollisuuden harrastaa teatteria niin tekijänä kuin kokijana jo yli sadan vuoden ajan! Tukemalla meitä nyt olet edesauttamassa sitä, että Tikkurilassa tullaan tekemään teatteria rakkaudesta lajiin vielä tulevatkin vuosisadat.

Kiitos tuestasi teatteritaiteen hyväksi!


Lahjoituksia 41

Kerätty (min. 500 €)
Tavoite
1160 € 5000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.