Lavarunoklubeja Poriin!

Hankkeen esittely

Kulttuuriyhdistys Kajaus on pyörittänyt lavarunoklubeja 2019 alkukeväästä asti Porissa ilman rahallista avustusta, olemme keränneet ihmisiä laajasti yhteen lavarunouden äärelle ja nyt haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden suurempienkin nimien kuulemiselle. Lahjoittamalla hankeeseemme, voimme palkata enemmän runoilijoita ja maksaa kauempaakin tulevien matkakustannuksia! Haluamme että taiteilijat saavat työstään ansaitsemansa korvauksen. Porissa on selkeää kiinnostusta sanataiteeseen, ja haluamme mahdollistaa monipuolisen esiintyjäkaartin, ehdottoman uniikeille porilaisille kuulijoille.

Työryhmän esittely

Kulttuuriyhdistys Kajaus on tuore 2018 perustettu yhdistys jonka tarkoituksena on tuoda ja toteuttaa lavarunotapahtumia sekä muita eläviä kulttuurimenoja sanataiteen parissa Porissa!
Yhdistyksemme on tuore, eikä meillä ole vielä tukirahoja toiminnalle joten toiminta on pyörinyt täysin 0€ budjetilla tähän asti, silti olemme saaneet järjestettyä loistavia, ihmisiä yhteen keränneitä, lavarunoklubeja ja tapahtumia.


Lahjoituksia 3

Kerätty (min. 300 €)
Tavoite
35 € 1300 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.