Kesän kohokohta: kaikki pääsee pesisleirille

Hankkeen esittely

Lapsille ja nuorille joukkoon kuuluminen ja sosiaalistuminen on elinehto. Kulttuurilahjan avulla luomme pohjan seuran omalle stipenditoiminnalle, jonka avulla tuemme vähävaraisten lasten ja nuorten osallistumismahdollisuuksia pesäpalloleireille.

Pesäpallotaitoja harjoitellaan pitkät talvikuukaudet koulujen liikuntasaleissa. Suurilla toistomäärillä hiotaan lyöntejä, heitto- ja kiinniottotaitoja sekä juoksunopeutta. Päämääränä on tietysti kesä, ulkopelit ja pesisleirit.

Pesäpalloleirejä järjestetään kaikille ikäkausijoukkueille sekä valtakunnallinen että alueellinen. Leireille lähdetään yleensä kimppakyydeillä ja majoitus on kouluissa luokkien lattioilla. Kuitenkin jo alueelliseen leirin kulut ovat vähävaraisille perheille usein mahdottomat. Pahimmillaan samat lapset jäävät paitsi joukkueen yhteisestä kohokohdasta eli pesisleireistä. Näitä leirejä muistellaan vielä vuosienkin päästä.

Stipendit on tarkoitettu vain lapsille ja nuorille, 7-16-vuotiaille, ei seuran aikuispelaajille.

Pienelläkin tuella autat Roihun lapsia ja nuoria varustautumaan leirille. Varsinaisena tavoitteenamme on tukea lasta tai nuorta leirimaksuissa. Tänä vuonna alueleirin leiripassi on 120 euroa. Valtakunnallisten leirien leiripassien hinnat vaihtelevat 180 eurosta 262 euroon.

Työryhmän esittely

Helsinkiläinen pesäpalloseura Roihu on liikuttanut lapsia, nuoria ja aikuisia jo vuodesta 1957 lähtien. Seuramme tarjoaa kaikenikäisille mahdollisuuden osallistua ohjattuun liikuntaan ja yhdessäoloon. Meillä kaikki pelaavat ja jokaiselle löytyy pelipaikka taitotasosta riippumatta. Toimintamme pääpaino on juniorityössä ja tavoitteenamme on kehittää lapsista ja nuorista liikunnan aktiivisia harrastajia sekä tukea heidän kasvuaan urheilijoina, joukkuepelaajina ja ihmisinä.

Roihu on Tähtiseura. Roihussa aikuiset kantavat vastuuta kaikista nuorista ja nuorille tarjotaan turvallinen yhteisö kasvuun ja kehitykseen. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tämän laajemman tuen avulla on mahdollista säilyttää liikunta osana eri elämänvaiheita ja myös kehittyä huippu-urheilijaksi asti.


Lahjoituksia 6

Kerätty (min. 500 €)
Tavoite
210 € 20000 €
Keräys aikaa jäljellä
Päättyy
56 päivää 12.09.2024

Lahjoita

Summa Tällä summalla mahdollistetaan:
10 € jumppapussi pienten tavaroiden kuljetukseen
15 € pelaajalle vesipullo tai joukkue saa yhden uuden pallon pelejä varten
20 € leiripaita tai -lippis
40 € pesisreppu, johon mahtuu maila, räpylä ja maila sekä vesipullo ja lisävaatetta
120 € leiripassi