Mummodiskokansa vaatii lisää – avullasi me vastaamme!

Hankkeen esittely

Mummodiskokansa vaatii lisää – avullasi me vastaamme!

Ensimmäisessä Mummodiskossa Tavastian tanssilattian valloitti 721 vanhusta ja kaupungin invataksit varattiin loppuun. Supermenestys todisti, ettei diskokuumeen tarttumiselle ole yläikärajaa ja osoitti, että tarve valtavirrasta poikkeaville, ikärikkaiden toiveiden mukaan räätälöidyille tapahtumille on suuri. Kuten eräs groovepapaksi itseään tituleerannut diskovieras totesikin: ”Kerrankin jotain muuta kuin pullaa ja bingoa”.

Diskoyleisön ”tätä lisää” -pyynnöstä on hihat nyt kääritty ja uusi disko tulilla. Joulukuun 13. tulee aika kaivaa nappaskengät naftaliinista ja vetää päähän tonttulakit, sillä Mummodisko goes pikkujoulut!  Luvassa on kaikkea muuta paitsi sitä humppaa, kun DJ -pöydän takana päivystävät jälleen legendaarinen diskon kuningas Tapani Ripatti sekä nuoremman polven DJ:t Kuk Norris ja Harri Hertell.

Tavastialla järjestettävissä juhlakauden kovimmissa karkeloissa ovet ovat kaikille vanhuksille avoimet. Lahjoituksellasi saadaan diskopallot loistamaan ja mahdollistetaan tapahtuman maksuttomuus!

Diskofiilistä nostattavat Mummodisko ry, luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot sekä hyväntekijä Brother Christmas. Tanssilattialla on tilaa myös vapaaehtoisille diskoseuralaisille, joten eikun mummo kainaloon ja let’s disco!

Työryhmän esittely

Tapahtuman tuotannosta vastaa Mummodisko ry, joka syntyi kolmen geronomiopiskelijan halusta tarjota vanhuksille groovimpaa elämää. Yhdistys uskoo, että varttuneemman väestönosan monimuotoisuus tulee ottaa paremmin huomioon, ja haluaa toiminnallaan ravistella pölyjä vanhustyön kentältä. Sen tarkoituksena onkin tarjota vaihtoehtoja perinteisten tapahtumakonseptien rinnalle ja tuottaa mielihyvää, hyvinvointia ja elämyksiä.

Viestintää ja vapaaehtoisten diskoseuralaisten koordinointia hoitaa luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot. Yhteisö rakentuu ajatukselle siitä, että välittämällä voi vaikuttaa. Toiminta pohjautuu tavallisen ihmisen taidoin tehtävään, matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaan “Välittämisen keikkailuun”, jonka keskiössä on ihmisten välinen kohtaaminen.

Pikkujouludiskon tanssilattialla nähdään myös vuoden 2016 Vapaaehtoinen, hyväntekijä Brother Christmas, joka tukee tapahtumaa tuotannollisesti. Monipuolisista hyväntekeväisyysteoistaan tunnettu Brother Christmas uskoo, että yhdessä olemme enemmän, ja tekee työtä yhteiskunnan vähempiosaisten eteen eri yhteistyökumppaneiden kanssa.


Lahjoituksia 42

Kerätty
Tavoite
1610 € 8000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.