Onnea Teatterikone 20 vuotta!

Hankkeen esittely

Teatterikone on vapaan kentän ammattiteatteri, jonka perustajat Annu Sankilampi ja Aaro Vuotila aikoinaan unelmoivat omasta teatterista, joka työllistää heidän lisäkseen myös muita esittävän taiteen ammattilaisia. Unelma on tuottanut tulosta ja Teatterikone on toteuttanut 20 vuoden aikana yli 60 näytelmää ja se on esityksissään työllistänyt yli 40 taiteilijaa, sekä tarjonnut monille harrastajille paikan toteuttaa itseään. Teatteri tarvitsee toimiakseen rahoitusta. Vuosien puurtamisen myötä Teatterikone on tilanteessa, jossa se saa toiminta-avustusta Jyväskylän kaupungilta ja Taiteen edistämiskeskuksesta, mutta näillä varoilla katetaan vain hallinnolliset kulut. Produktiokohtaiset tuet mahdollistavat esitysten tekemisen. Rahoittajia ei kuitenkaan saatu tukemaan 20-vuotisjuhlanäytelmää ja siksi Teatterikone kaipaa sinun tai yhteisösi apua. Vaikka Teatterikone saisi myytyä 100 % juhlanäytelmän lipuista, puuttuu silti näytelmän budjetista 1000 €, jotta tekijöille voidaan maksaa kaikki sovitut korvaukset 16 esityksestä. Jos täyttöaste on 80% / esitys, tuen tarve on 7000 €.

Lahjoittamalla pienenkin summan tuet Teatterikoneen vuosikymmenten aikana tekemää työtä ja autat kattamaan juhlanäytelmän valmistamisesta ja esittämisestä syntyneitä kuluja.

Työryhmän esittely

Annu Sankilampi on Teatterikoneen johtaja, perustaja, näytelmäkirjailija, ohjaaja ja näyttelijä. Hänen unelmansa on, että suurella sydämellä tehdyillä, ajassa kiinni olevilla teatteriesityksillä voi elättää edes pienen joukon ihmisiä! Lisäksi juhlanäytelmässä nähdään Teatterikoneen kantava voima Aaro Vuotila, 15 vuotta Teatterikoneessa ihastuttanut Kirsi Sulonen,10 vuotta Teatterikoneessa hauskuuttanut Jussi Helminen, sekä joukko nuoria muusikoita.


Lahjoituksia 33

Kerätty (min. 1000 €)
Tavoite
1135 € 5000 €
Keräys aikaa jäljellä
Päättyy
80 päivää 16.12.2023

Lahjoita

Summa Tällä summalla mahdollistetaan:
15 € Juhlanäytelmän lipunmyyjän palkka
30 € Juhlanäytelmässä mukana olevan nuoren palkka
50 € ¼ juhlanäytelmän näyttelijän palkasta
199 € Juhlanäytelmän näyttelijän palkka