Jouluiloa musiikin muodossa lapsille, sairaille ja ikäihmisille

Hankkeen esittely

Lahja lapselle -musiikkihankkeen ajatus on viedä näyttämöllisesti toteutettu joulukonsertti ihmisten luokse. Teos on ammattimaisesti toteutettu ja vie kuulijan lapsuuden joulun maisemiin. Esityksessä huomioidaan myös yleisö: haluamme katsojan mukaan esitykseen, oli kyse 80-vuotiaasta muistisairaasta tai pienestä lapsesta. Viemme esityksellämme katsojan ajatukset pois arkisesta aherruksesta ja hyppäämme joulun herkkiin ja iloisiin hetkiin.

Keräämämme joukkorahoitus käytetään lyhentämättömänä konserttien toteuttamiseen. Osallistumalla joukkorahoitukseen Kulttuurilahjan kautta olet mukana viemässä aitoa jouluilon lahjaa lapsille ja ikäihmisille.

”Mutta yhä kummempaa, viel’ on mitä kerrotaan: Kulkies’ sen enkelin lapsiks’ muuttuu vanhatkin”
– Eino Leino

Tule mukaan, tehdään lahja yhdessä!

Työryhmän esittely

Työryhmämme on perustettu viemään joulun iloa paikkoihin, joihin sitä eniten kaivataan: lastenosastoille, vanhainkoteihin, muistisairaille ja päiväkotien arkeen. Haluamme viedä Lahjan lapselle, eli joulun riemua ja iloa, joka saa jokaisen meistä tuntemaan itsensä taas lapseksi.

Työryhmämme koostuu taiteen ammattilaisista, johon kuuluvat Sibelius-Akatemiassa opiskelleet laulajat Hannakaisa Nyrönen (sopraano), Johanna Isokoski (sopraano), Kristian Lindroos (baritoni), Saara Kiiveri (sopraano) sekä musiikista vastaava pianisti vastaava Erkki Korhonen sekä esityksen ohjauksen ja tanssiosuuden toteuttava tanssija-koreografi Elina Orpana.

Me laulajat olemme Päivi ja Paavo Lipposen rahaston stipendiaatteja ja olemme tutustuneet rahaston kautta toisiimme. Pian tutustumisen jälkeen saimme yhteisen kimmokkeen viedä iloa ja valoa sinne, mihin joulun riemulle on suurin tarve. Aineeton ilo, musiikin ja taiteen muodossa on mielestämme suurin mahdollinen joululahja.

 


Lahjoituksia 36

Kerätty (min. 1 €)
Tavoite
975 € 3000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.