Nukketeatteritalon tukikampanja

Hankkeen esittely

On kulunut vuosi siitä, kun nukketeatteritaiteilijat aloittivat ahkeroimisen Pakilan työväentalossa. Talolla on hyvä olla, katto on korkealla ja kynnys matalalla. Olemme harjoitelleet, esiintyneet, ohjanneet osallistavia työpajoja ja nauttineet kohtaamisista yleisön kanssa.

Tarvitaan kuitenkin aikaa siihen, että talo vakiinnuttaa paikkansa ja sen yleisöpohja kasvaa kylliksi, jotta kassavirrasta syntyisi apua talon vuokran maksamiseen ja taiteilijoiden työskentelyn mahdollistamiseen. Syntymäpäivänämme avaamme tukikampanjan, jolla paikkaamme kassavajetta.

Osallistumalla kampanjaan autat Metropolitan Puppets -verkostoa edistämään korkealaatuista ja monimuotoista nukketeatteria luoden olosuhteita alan taiteelliseen kehittämiseen erityisesti tuotannollisin keinoin.

Osallistumisesi kampanjaan parantaa nukketeatteritaiteilijoiden työllistymistä, työolosuhteita ja työhyvinvointia, sekä lisää alan näkyvyyttä ja saatavuutta niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Kiitos tuestasi.

Työryhmän esittely

Toukokuussa 2018 perustettu Metropolitan Puppets – yhteistyöverkostoon kuuluu 22 Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla toimivaa vapaan kentän nukketeatteritaiteilijaa. Yhdistyksen tarkoitus on luoda rakenteet vapaan kentän nukketeatterialan toiminnalle, hyvinvoinnille ja saavutettavuudelle. www.metropolitanpuppets.org

Pakilassa (Lepolantie 19) toimiva Nukketeatteritalo on Helsingin toiseksi vanhin työväentalo, jonka remontoitu sali tarjoaa nyt kotipesän paitsi Metropolitan Puppetsin omille jäsenille niin myös lukuisille vierailijoille ja vapaan kentän muille taiteilijoille. Se tarjoaa paitsi harjoitustilan useille ympäri Suomea kiertäville esityksille, myös kaikelle yleisölle avoimia esityksiä. Katsomopaikkoja salissa on 60 ja esitysten yhteydessä talossa toimii myös kahvila.


Lahjoituksia 68

Kerätty (min. 2000 €)
Tavoite
2373 € 15000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.