Jaakko Laitinen ja Väärä Rahan 10-vuotisjuhlalevy

Hankkeen esittely

 

Jaakko Laitinen & Väärä Raha juhlistaa vuonna 2019 kymmenvuotista olemassaoloaan. Juhlan kunniaksi on luvassa paljon keikkoja, mutta myös erikoisjulkaisuja uusista musiikkivideoista live-albumiin, dokumenttiin ja remixeihin sekä tietenkin uusi kokopitkä albumi.

Joulukuussa 2018 Väärät Rahat sulkeutuvat studioon äänittämään kappaleita, joita on jo treeneissä ja keikoilla hiottu täydelliseen iskuun. Uusien kappaleiden sävelten innoitteet juontavat juurensa Väärälle Rahalle tutuilta alueilta Balkanilta ja Lähi-Idästä – supisuomalaisten tanssilavojen ja keskiolutbaarien tunnelmia kuitenkaan unohtamatta.

Kaikki lahjoitukset käytetään levyn tekemisen kuluihin. Halutessaan kaikki lahjoittaneet saavat latauslinkin levyyn. 18 euroa tai enemmän lahjoittaneet saavat valmiin levyn kotiinkuljetuksena. Vähintään 28 euroa lahjoittaneet voivat valita kotiinkuljetetun CD:n tai vinyylin väliltä. 500 euroa tai enemmän lahjoittaneet saavat nimensä levyn kansiin.

Työryhmän esittely

Jaakko Laitinen & Väärä Raha on 2009 Helsingin lappilaisista muusikoista perustettu Lapland-Balkan-orkesteri. Musiikissamme yhdistelemme Balkanin mustalaisrytmejä vanhaan suomalaiseen iskelmään venäläisiin romansseihin ja moniin muihin vaikutteisiin. Alussa tulimme tunnetuksi lemmenlaulujen esittäjinä, mutta nykyään laulumme käsittelevät monenlaisia aiheita tietoisuuden ja todellisuuden olemuksesta elämän syntyyn ja velkarahaan perustuvan rahataloutemme rakenteisiin ynnä muuhun – lemmen- ja hummaushommia unohtamatta.

Olemme julkaisseet neljä fanien rakastamaa ja kriitikoiden ylistämää albumia, mutta ennen kaikkea meidät tunnetaan hurmoksellisena live-bändinä. Olemme keikkailleet ympäri Suomen Eirasta Inariin ja Suomussalmesta Ruissaloon noin 70 keikan vuositahdilla ja seikkailleet maamme rajojen ulkopuolella 20 eri maassa.


Lahjoituksia 58

Kerätty (min. 2000 €)
Tavoite
3966.99 € 6000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.