Koulutuslupaukset, ammattitaiteilijoiden kolmen yhteisnäyttelyn projekti vuosina 2020-2021.

Hankkeen esittely

Koulutuslupaukset on noin 15 korkeakoulutetun kuvataiteilijan yhteisnäyttelyprojekti, joka luo taidekenttään diversiteettiä ja lisää tasa-arvoa. Koulutuslupaukset-projektin idea on tuoda yhteen suomalaisia kuvataiteilijoita, jotka ovat huolissaan uransa toteutumisesta kuvataiteilijana. Monilla esim. taloudellisten resurssien vuoksi hankittu toinen ammatti, sairaus tai perhesyyt ovat hankaloittaneet taiteilijana työskentelyä. Koulutuslupaukset- projekti on luotu estämään taiteilijoiden taitojen valumista hukkaan.

Koulutuslupaukset-projektin tarkoitus on mahdollistaa taiteilijoiden omaehtoinen näyttelytoiminta haastavinakin aikoina, ja tuoda esiin ilo ja ylpeys omasta tekemisestä ja ammattitaidosta.
Ensimmäinen näyttelymme oli kesäkuussa 2020 Galleria Varikossa. Seuraavat näyttelymme ovat Vaasan taiteilijaseuran Galleria Black Wallissa 29.1-21.2.2021 ja Galleria Aarnissa, Espoossa 30.6-28.7.2021.Haemme rahoitusta näiden kahden yhteisnäyttelymme näyttelykuluihin.

Työryhmän taiteilijat ovat Loes van Dorp, Kristina Seppänen, Matti Reivi, Maija Kimanen, Noora Ojala,Toni-Petri Ruotsalainen, Merja Nykänen, Lena Kuivisto, Sini Kallio, Niina Kestilä, Pirita Oikarinen, Mikko Honkanen, Helena R., Sirpa Hannele Heinonen, Alex Keyriläinen.

Työryhmän esittely

Koulutuslupaukset on noin 15 kuvataiteilijan kolmen yhteisnäyttelyn näyttelyprojekti joka luo taidekenttään diversiteettiä ja lisää tasa-arvoa.

Edellytyksenä osallistumiseen oli se, että taiteilija on kokenut taiteensa esillepanon haastavaksi, ja ettei taiteilijalla ole ollut näyttelytoimintaa tai mielestään merkittäviä näyttelyitä eikä apurahoja vähintään kahteen vuoteen.
Projektin ensimmäinen näyttely oli kesäkuussa 2020 Seinäjoen Galleria Varikossa. Seuraavat näyttelymme ovat Vaasan taiteilijaseuran Galleria Black Wallissa 29.1-21.2.2021 ja Galleria Aarnissa, Espoossa 30.6-28.7.2021.
Projektin managerina toimii kulttuurituottaja/kuvataiteilija Helena Roininen.


Lahjoituksia 4

Kerätty (min. 1000 €)
Tavoite
70 € 3500 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.