Paikalla-antologia

Hankkeen esittely

Turkulainen kirjoittajayhdistys Kapustarinta ry julkaisee näytelmäantologian 2023. Antologiassa on mukana neljä pienoisnäytelmää sekä yksi dramatisoitu runo viideltä uransa alussa olevalta näytelmäkirjailijalta.

Teatteriantologia mahdollistaa uusille kyvyille alustan, jolla työstää omaa projektiaan ja tuoda itseään julki. Festivaalin kirjoituskutsussa pyydettiin kokeilemaan ja rikkomaan sovinnaisia rajoja. Antologian julkaisu työllistää näin ollen erityisesti aloittelevia käsikirjoittajia.

Paikalla-antologian teemana on poliittinen ja psykologinen tila. Kenellä on oikeus ja turvallista olla tilassa? Kenet on suljettu ulkopuolelle? Millainen mielenmaisema paikalla voi olla? Teeman teoreettinen ja filosofinen tausta on psykomaantieteen kentällä.

Työryhmän esittely

Kirjoittajayhdistys Kapustarinta ry on erityisesti nuorten ja aloittelevien kirjoittajien julkaisu- ja kurssitoimintaan erikoistunut turkulainen kirjoittajayhdistys. Kapustarinta julkaisee Lumooja -kirjallisuuslehteä, joka on toiminut monille aloitteleville kirjoittajille ensimmäisenä kaunokirjallisuuden ja kulttuurijournalismin julkaisualustana.


Lahjoituksia 4

Kerätty (min. 500 €)
Tavoite
180 € 5000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.