Taiteiden yö osana Savonlinnan Syystulet -tapahtumaa

Hankkeen esittely

Keräämme varoja tapahtumaosion organisoimiseksi 3.9.2021. Keräysvaroilla luomme taiteistaan tunnettuun Savonlinnaan ilmaistapahtuman, joka esittelee eri taidemuotoja yllättävissäkin paikoissa niin luonnon helmassa kuin kadunkulmissa kaikkien kaupunkilaisten ja kaupungissa vierailevien iloksi.

Taiteiden yö on elämyksellinen kokonaisuus, jota oli 2020 kanssamme toteuttamassa yli 50 taiteilijaa / taide-elämysten tuottajaa. Toinen toistaan taidokkaammat esitykset ja korkealaatuiset tuotannot ihastuttivat tuhansia tapahtumavieraita. Tahdomme toteuttaa edelleen ihastuttavia, nautinnollisia, rentouttavia, kiihdyttäviä ja viihdyttäviä kokemuksia yhdessä paikallisten, korona-ajasta kanssamme kovia kokeneiden taiteen tekijöiden kanssa.

Pienelläkin tuella saamme katettua taide-elämysten runsaudensarven iloksemme – tule mukaan nauttimaan!

Kuva: Sirpa Kolistaja

Työryhmän esittely

Savonlinnan Seudun Kolomonen ry on Savonlinnan seudun yhdistysten yhteistyön ja yhteisten toimintaedellytysten parantamiseksi tammikuussa 2007 perustettu rekisteröity, puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö.

Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:n perustehtävä on mahdollistaa yhdistysten ja kansalaisten toimintaa hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Järjestön toimialue on Savonlinnan seutukunta eli Enonkosken, Rantasalmen ja Sulkavan kunnat sekä Savonlinnan kaupunki. Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:ssä on tällä hetkellä 165 jäsenyhdistystä yhdistyskentän eri sektoreilta.

Savonlinnan Seudun Kolomonen ry on jäsenyhdistyksineen ja eri yhteistyökumppaneiden tuella herättänyt Savonlinnan Syystulet ja Keskiaikamarkkinat uuteen nousuun vuosina 2016-2019. Uutena tapahtumaosiona tähän syyskuun alun kokonaisuuteen perustettiin vuonna 2020 Savonlinnan Taiteiden Yö. Savonlinnan Syystulet -tapahtumakokonaisuus keräsi syyskuussa 2020 yhteensä noin 7 500 osallistujaa


Lahjoituksia 28

Kerätty (min. 10000 €)
Tavoite
4480 € 20000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.