Tue Värinauttien työtä

Hankkeen esittely

Värinautit tarvitsevat ystäviä! Tue Värinauttien toimintaa Kulttuurilahjan avulla ja mahdollistat materiaalin julkaisemisen myös seuraaviksi vuosiksi.

Värinautit on Annin ja Monan työryhmä, joka tuottaa värikästä pedagogista materiaalia varhaiskasvatukseen, kouluihin, kerhoihin, työpaikoille ja sosiaalialan toimijoille, joka on kaikki ilmaiseksi saatavilla Värinauttien nettisivuilla. Nettisivut eivät vaadi kirjautumista vaan kaikki tuhannet Värinauttien monisteet ja julisteet ovat kenen tahansa tallennettavissa ja tulostettavissa.

Luokanopettajat Mona ja Anni suunnittelevat kaikki Värinauttien materiaalit yhdessä. Värinauttien Anni piirtää ja maalaa käsin kaikki Värinauttien kuvat. Mona taittaa monisteet ja päivittää nettisivut.

Värinautit hakevat Kulttuurilahjaa, sillä he työskentelevät Pro Bono. Ilmaiset materiaalit ovat lahja lapsille ja aikuisille Utsjoelta Hankoon. Materiaalia käytetään myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Työryhmän esittely

Värinautit on värikäs ja monipuolinen kahden luokanopettajan Mona Paalasen ja Anni Pöyhösen perustama työryhmä, joka on toiminut aktiivisesti kasvatuksen ja koulutuksen kentällä vuodesta 2010.

Värinautit tunnetaan leikkisästä otteestaan, värikkäistä kuvistaan, monipuolisista monisteistaan, oppiainerajat ylittävistä opettajanoppaistaan, jokavuotisesta joulukalenteristaan, Kun yö värittää -taidenäyttelystään ja vuosista Hippaloiden juontajina. Viime vuosien aikana Värinautit ovat keskittyneet monialaisen, monipuolisen ja osallistavan oppimateriaalin luomiseen. Materiaali soveltuu eri ikäisille lapsille ja sopii käyttöön kotona, päiväkodissa, koulussa ja kerhoissa. Kaikki Värinauttien nettisivuilla jaettava materiaali on täysin ilmaista.


Lahjoituksia 154

Kerätty (min. 1000 €)
Tavoite
1745 € 10000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.