Mummodiskolla groovimpi elämä vanhuksille

Hankkeen esittely

Vanhusten yksinäisyys ja vanhustenhoidon tila puhututtaa – ja syystä. Vanhusten hyvinvoinnin tukemiseksi tarvitaan uudenlaisia tapoja osallistaa ja osallistua. Siskot ja Simot -yhteisö käykin taistoon yksinäisyyttä vastaan järjestämällä syksyn päräyttävimmät bileet Mummodiskon Tavastialla keskiviikkona 6.9. Diskon tarkoitus on luoda ylisukupolvisia kohtaamisia ja samalla ravistella pölyjä vanhustyön kentältä.

Kaikille vanhuksille avoimessa ja ilmaisessa Mummodiskossa kovimpia moovsseja pääsee esittelemään, kun vinyylilevyjä pyörittelevät DJ:t Kuk Norris ja Harri Hertell, sekä legendaarinen diskon kuningas, DJ Hall of Famer Tapani Ripatti!

Kaikki lahjoitukset käytetään Mummodiskon tuotantokulujen kattamiseen. Lahjoittamalla voit tarjota vanhukselle elämyksen, josta puhutaan kahvipöydissä vielä vuosienkin päästä.

Voit myös tulla Mummodiskoon vapaaehtoiseksi tanssikaveriksi tai ottaa diskodeitiksesi vanhuksen, jonka elämästä haluat tehdä groovimpaa!

Työryhmän esittely

Mummodiskon järjestää luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot yhteistyössä Metropolian geronomiopiskelijoiden, vapaaehtoisten simojen Mikko Haapalaisen, Joni Tammisalon, Samu Vatasen sekä Antti Hakaman kanssa. Tapahtumatuottajina toimivat Anne Kettunen ja Helmi Lind. Työryhmää johtaa Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen.

Siskot ja Simot -yhteisö rakentuu ajatukselle siitä, että välittämällä voi vaikuttaa. Toiminta pohjautuu tavallisen ihmisen taidoin tehtävään, matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaan “Välittämisen keikkailuun”, jonka keskiössä on ihmisten välinen kohtaaminen. Yhteisö tekee töitä lähinnä vanhusten parissa, mutta keikkoja on järjestetty myös muille kohderyhmille, kuten kehitysvammaisille nuorille.

Työryhmän geronomiopiskelijat ovat ammatillisen kiinnostuksen ohessa pitkän linjan vanhusaktiiveja ja tapahtuman tuottajilla on puolestaan kokemusta ja kiinnostusta yhteisötapahtumista.


Lahjoituksia 12

Kerätty
Tavoite
6155 € 7000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.