Teatteritaidetta ja musiikkia köyhyys-teemasta Erilaiseen Mingleen SuomiAreenaan 2022!

Tapahtuma toteutui, ja siellä tosiaan oli musiikkia, mutta toinen suunnitelma eli tuo teatteri jäi toteutumatta lopulta. Paikalla oli lähes 200 kävijää ja hävikkiruuasta valmistettu tarjoilu. Paneelikeskustelu (kolme kokemusasiantuntijaa) ja asiantuntijapuheenvuorot pidettiin ja jopa post-it-lappu-äänestykseen saatiin ääniä.

Kuluja kertyi lopulta reilun 2000 euron edestä, valtaosa kuluista oli sekä työpanosta että maksettuja kokemusasiantuntijoiden että esiintyjien palkkioita. Myös matkakuluja kertyi tapahtuman järjestämisestä ja suuri osa niistä katettiin yhteistyökumppaneiden pienellä yhteiskeräyksellä.

Alkuperäisestä suunnitelmasta teatteriesitys jäi lopulta pois sen kulujen vuoksi. Esitystä köyhyysteemasta on kuitenkin edelleen toivottu, joten sen rahoitusta selvitetään ensi vuodelle. Muusikoiden omat biisit olivat ehdottomasti yksi tapahtuman helmistä.

Haaveilemme ensi vuoden osalta toki seuraavasta, suuremmasta tapahtumasta. Pidän Kulttuurilahjan hakemista ensi vuodellekin mahdollisena.