Salon Teatterin tukeminen muutossa

Hankkeen esittely

Salon Teatteri joutuu muuttamaan Mariankadun teatteritalosta sisäilmaongelmien vuoksi. Tehdyt terveydellisten olosuhteiden tarkastukset vuodesta 2018 lähtien ovat todenneet laajoja lahovaurioita, jotka vaativat tilojen uusimisen.

Teatterin on annettu ymmärtää, että Salon kaupunki pyrkisi laittamaan kiinteistön investointilistalle. Marraskuussa saimme tiedon, ettei kaupungilla ole suunnitelmia rakennuksen suhteen. Kaupungilla ei ole osoittaa teatterille väistötiloja eikä tukea muutossa, joten olemme vaarassa jäädä tyhjän päälle. Joudumme jakautumaan kahteen eri pisteeseen, joiden vuokramenot tulevat rasittamaan talouttamme ja toimintamme on vaakalaudalla.

Haasteiden keskellä uudet tilat mahdollistavat monipuolisen toiminnan kehittämisen. Tarkoitus on luoda uudenlainen matalan kynnyksen kulttuuritila, jonne on helppo tulla. Suunnittelemme esitystoiminnan lisäksi erilaisia pienimuotoisia kulttuuritilaisuuksia. Jotta toimintamme jatkuminen mahdollistuisi, tarvitsemme tukeasi.

Työryhmän esittely

Salon Teatteri on yhdistyspohjainen voittoa tavoittelematon harrastajateatteri. Olemme tehneet korkeatasoista kulttuuria Salossa 61 vuoden ajan ja nykyisissä tiloissa Mariankadulla 40 vuotta. Yhdistyksen jäseniä on noin 120. Salon Teatteri on valittu kahdesti Vuoden harrastajateatteriksi vuosina 2013 ja 2019 sekä vuoden kesäteatteriksi vuonna 2007. Arvomme pohjautuvat niin harrastajiemme, työntekijöidemme kuin katsojiemme hyvinvointiin. Haluamme jatkossakin tuottaa laadukkaita kulttuuripalveluita ja edistää yleisömme ja harrastajiemme hyvinvointia terveissä toimitiloissa.


Lahjoituksia 21

Kerätty (min. 5000 €)
Tavoite
905 € 15000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.