Talkootyön juhlavuosi- Vapaaehtoistoimintaa 95-vuotta Kallioniemessä.

Hankkeen esittely

Helsinkiläiset työläisnaiset keräsivät 95 vuotta sitten talkoovoimin varat Kallioniemen kesäkodin hankintaan. Vuosikymmenien ajan kulttuurihistoriallisesti merkittäviä ja arvokkaita rakennuksia on pidetty kunnossa pääosin vapaaehtoistyöllä.

Kulttuurilahjan avulla kutsumme nyt mukaan ihmisiä ja yhteisöjä, jotka haluavat olla mukana tämän ainutlaatuisen kohteen ylläpidossa. Haluamme pitää huolen siitä, että myös tulevina vuosikymmeninä ihmiset pääsevät nauttimaan viihtyisistä ja turvallisista lomaviikoista Kallioniemessä. Keräyksen tuotolla korjaamme ja uudistamme kesäkodin tiloja ja rakennuksia vastaamaan tämän ajan vaatimuksia.

Tällä keräyksellä hankitaan materiaalit ja ammattityö, jota ei voi talkoilla tehdä.

Kutsumme talkoisiin Sinut ja yhteisösi.

Työryhmän esittely

Kesäkotiyhdistys Kallioniemi ry on ylläpitänyt Kesäkoti Kallioniemeä jo 95 vuotta. Tämä toiminta on ollut mahdollista vain ja ainoastaan vapaaehtoistyöllä. Toiminnalla ei tavoitella voittoa, vaan haluamme tarjota mahdollisuuksia lomaan heille, joille se ei muutoin olisi mahdollista. Lomia Kallioniemessä viettävät lapset, päihde- ja mielenterveyskuntoutujat, työttömät ja vähävaraiset perheet.
Kallioniemen kesäkoti sijaitsee Katrineholmin saaressa Sipoossa.


Lahjoituksia 33

Kerätty (min. 25000 €)
Tavoite
1547 € 170000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.