Pelastetaan Teatteri Avoimet Ovet! Kampanja TAO:n akuuttiin rahoitushaasteeseen

Hankkeen esittely

Teatteri Avoimet Ovet (TAO) on helsinkiläinen ammattiteatteri. Sen taiteellisesti kunnianhimoisista ohjelmistoista on saatu nauttia 25 vuotta. Se on työllistänyt tuhansia freelancer taiteilijoita ja vakiinnuttanut paikkansa helsinkiläisessä kulttuuritarjonnassa.

Teatteri Avoimet Ovilla on nyt vaikeaa! Sen historiaan on mahtunut monenlaisia vaiheita: huikeita kohtaamisia, valtakunnallisia palkintoja, täysiä katsomoita, mutta myös haasteita. Kaikista on selvitty yhteisössä kehittyneen erityisen TAO-hengen ansiosta; monelle se on kotiteatteri!

Tämän vuoden viimeiset kuukaudet ovat selviytymistaistelua! Taiteellisesti kunnianhimoiset suunnitelmat ja rahoitusratkaisut ensi vuosille ovat jo olemassa, pitää vain ponnistella läpi akuuttien taloudellisten haasteiden.

Tule mukaan Operaatio Pelastetaan TAO! Antamalla kulttuurilahjan turvaat toimintamme seuraaville vuosikymmenille, työllistät taiteilijoita ja luot kanssamme näyttämölumoa, niin että myös uudet sukupolvet saavat kokea TAO:n hengen!

Työryhmän esittely

Teatteri Avoimet Ovet (TAO) on vuonna 1998 perustettu, vapaan kentän helsinkiläinen ammattiteatteri, jonka toiminta on jatkuvaa ja ympärivuotista. Vuoden 2013 alusta teatteri on toiminut Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Erottajankatu 5.

Teatteri Avoimet Ovet tuottaa vuosittain kaksi taiteellisesti kunnianhimoista näyttämöteosta sekä toimii vierailunäyttämönä kiertäville ryhmille. Oman ohjelmiston pääpaino on uusissa kotimaisissa kantaesityksissä sekä romaanidramatisoinneissa. Tavanomaisena näytäntövuonna esityksiä ja muita tapahtumia on noin 120. Katsojia/kävijöitä on keskimäärin noin 10 000 henkilöä vuodessa. Teatterin rahoituksen kulmakivet ovat omat lipputulot, tilavuokratulot, baarimyynti sekä Helsingin kaupungin ja Taiteen edistämiskeskuksen harkinnanvaraiset toiminta-avustukset.


Lahjoituksia 50

Kerätty (min. 1000 €)
Tavoite
3790 € 10000 €
Keräys aikaa jäljellä
Päättyy
1 päivää 30.11.2023

Lahjoita

Summa Tällä summalla mahdollistetaan:
50 € 1/4 muusikkoa
100 € ½ teknikkoa
200 € Gelsominan näyttelijän esityskorvaus
400 € Zampanon ja Gelsominan näyttelijän esityskorvaus
600 € Il Matton, Zampanon ja Gelsominan näyttelijän esityskorvaus