Nykytanssiteos Our Reality Moves

Hankkeen esittely

Globaaleja haasteita pitäisi ratkoa koko maailman voimin. Miksi rakentaa muureja, kun voisimme rakentaa siltoja? Omiin kupliimme sulkeutumisen sijasta meidän pitäisi antaa kaikille vapaus osallistua. Ratkaisut ovat jo todellisuutta, enää tarvitaan liike.

Helsinki Dance Theatre haluaa toiminnallaan ja taiteellaan edistää ennakkoluulotonta dialogia ja suvaitsevaisuutta. Yksi marraskuussa ensi-iltansa saavan teoksen kolmesta esityksestä on ilmaisnäytös, johon kutsutaan koululaisryhmiä sekä vastaanottokeskusten asukkaita. Tällä tapahtumalla HDT haluaa tuoda tanssitaiteen pariin myös sellaisia ryhmiä, joilla ei tavallisesti ole mahdollisuutta nähdä tanssiteoksia. Kutsumalla yleisöksi ihmisiä erilaisista kulttuureista ja lähtökohdista HDT haluaa tarjota laajemmalle yleisölle mahdollisuuden osallistua kaupunkiyhteisön toimintaan.

Työryhmän esittely

Helsinki Dance Theatre on vuonna 2016 perustettu nykytanssiryhmä, jonka taiteellisena johtajana ja koreografina toimii mm. New Yorkissa ja Amsterdamissa aiemmin tanssiryhmia johtanut Val Rey Suarez. HDT pyrkii täydentämään Helsingin tanssikulttuuria tarjoamalla nuorille tanssijoille mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä osallistumalla teoksillaan yhteiskunnalliseen keskusteluun.


Lahjoituksia 3

Kerätty (min. 100 €)
Tavoite
110 € 380 €
Keräys aikaa jäljellä
Päättyy
3 päivää 15.11.2019

Lahjoita

Summa Tällä summalla mahdollistetaan:
40 € Tällä summalla maksetaan tunti teatterin vuokraa.
60 € Tällä summalla voidaan maksaa puolet Teoston vuosilisenssistä.
80 € Tällä summalla maksetaan tunti esitysvuokraa, joka sisältää myös teknisen henkilökunnan.
125 € Tällä summalla maksetaan yhden esiintyjän esiintymispalkkio / näytös.
165 € Tällä summalla maksetaan yhden esiintyjän harjoituspalkkio.