Sairaalaklovnit: Pieni ilo on iso asia

Hankkeen esittely

Klovnitohtorien vierailu saa lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antaa luvan hyvälle mielelle, hulluttelulle ja vapauttavalle naurulle keskellä sairaalan arkipäivää. Toimintamme tapahtuu lapsen ehdoilla ja yhteistyössä hoitohenkilökunnan kanssa.

Iloinen muisto Sairaalaklovnien käynnistä kantaa pitkälle ja auttaa sairaalakokemuksen käsittelyssä myös jälkikäteen. Pitkäaikaispotilaalle tieto siitä, että klovniystävät tulevat säännöllisesti tervehtimään muodostaa ainutlaatuisen tuen, kun muu sosiaalinen kanssakäyminen on rajoitettua.

Pieni ILO on ISO asia.

Tavoittelemme Kulttuurilahja -keräyksellä 20 000€:n rahoitusta, joka mahdollistaisi yhden viikoittaisen, säännöllisesti toteutetun klovnityöpäivän yhden toimintakauden (tammi-kesäkuu tai elo-joulukuu) ajaksi. Tämä tarkoittaa jopa 2 500 kohtaamista pikkupotilaiden ja heidän omaistensa kanssa. Kaikki keräyksen tuotot käytetään klovnipäivien lisäämiseen toimintasairaaloissamme. Kiitos tuestasi!

Työryhmän esittely

Sairaalaklovnit ry toimii vakituisesti kaikissa Suomen yliopistollisissa sairaaloissa; Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi vierailemme säännöllisesti kolmessa keskussairaalassa. Tänä vuonna teemme sairaaloissa yhteensä 495 klovnikiertopäivää 45:n koulutetun klovnitohtorin voimin. Toimintamme rahoitetaan kokonaan avustuksin ja lahjoituksin.

Sairaalaklovnit ry viettää vuonna 2017 toimintansa 15-vuotisjuhlavuotta.

Toimintamme on viikoittaista ja ympärivuotista lukuun ottamatta kesä- ja joulutaukoja. Kulttuurilahjan toimintapäivät toteutetaan sitä mukaa, kun keräyspotti kasvaa. Tiedotamme kustakin #kulttuurilahja -päivästä somekanavilla kuva- ja videotervehdyksin.

 


Lahjoituksia 23

Kerätty (min. 10 €)
Tavoite
735 € 20000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.