Kauhujen Talo

Hankkeen esittely

Tarkoitukseni on järjestää Oulun kaupunkiin tai sen välittömään läheisyyteen interaktiivinen kauhukokemus vuoden 2021 Halloweenina. Kyseessä on Oulussa ennennäkemätön kauhukokemus kaikille yli 15- vuotiaille, sekä erilaisille ryhmille. Kokemus tehdään näyttelijöillä, valoilla, äänillä ja erilaisella rekvisiitalla kauhukulttuurin, näyttämötaiteiden ja psykologian tietämystäni käyttäen.

Kauhutaloa varten vuokraamme tilat, jotka antavat autenttisen, mutta kaikille turvallisen kokemuksen. Mahdollisena tilana voisi toimia Tuiranpuiston alueella vanhan sairaalan tyhjillään oleva rakennus, jota vuokraamme käyttöömme kuukaudeksi. Tilan sisälle luomme neliosaisen kauhukokemuksen n.10€ hintaan. Lahjoituksen tuotot menevät suoraan kattamaan tilanvuokrauksesta, äänistä, valoista ja työvoimasta aiheutuviin kuluja. Järjestämme kiertueen viiden päivän ajan. Kaikki tulot menevät nuorten mielenterveys ja päihdetyöhön.

Työryhmän esittely

Olen 45 – vuotias kognitiivisen psykoterapian opiskelija ja perheenisä Kiimingistä. Psykologian opintojeni lisäksi minulla on media-alan perustutkinto, näyttämötaiteiden, viihdealan markkinoinnin ja dokumenttielokuvan tuotannon todistukset. Olen myös  vapaaehtoistyöntekijä sekä kauhukulttuurifani. Tiimiini kuuluu biotekniikan alalla työskennellyt vaimoni Anna.


Lahjoituksia 1

Kerätty (min. 6000 €)
Tavoite
7 € 15000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.