Valkealan Kajo 100-vuotishistoriikki

Hankkeen raportti

Historiikin toteutus kokonaisuudessaan kesti melko kauan. Ensin etsittiin kirjoittaja ja sitten mietittiin historiikin laajuus. Historiikissa käsiteltiin jokainen jaosto (6 kpl) erikseen, haastateltiin ihmisiä ja etsittiin valokuvia ja materiaalia vuosien varrelta jaostoilta. Historiikin sivumäärä kasvoi suunnitellusta sadasta sivusta melkein kahteen sataan sivuun ja kustannukset sitä myötä nousivat melkein puolella. Historiikki saatiin kuitenkin valmiiksi aikataulun mukaisesti ja siitä tuli laaja kertomus seuramme sadasta vuodesta.

Miten Kulttuurilahjahanke auttoi toteutuksessa?

Saimme valitettavan vähän lahjoituksia Kulttuurilahjahankkeen kautta vaikka yritimme viestittää sitä yhteistyökumppaneille ym.

Lähestyimme myös sähköpostilla paikallisia tahoja ja yrityksiä.

Saimme kuitenkin muutaman sivun oikoluvun toteutettua tällä hankkeella 🙂

Kiitos!

Hankkeen esittely

Valkealan Kajo on urheilun yleisseura, joka tarjoaa mahdollisuuden kilpa- ja harrasteliikuntaan kaikenikäisille. Seuramme täytti huhtikuussa 100 vuotta. Olemme Kouvolan tunnetuin, laadukas kasvattajaseura, joka on tunnettu myös kansallisella tasolla. Kirjoitutamme ja painatamme seuran Historiikin juhlavuodelle. Historiikillä haluamme tuoda esille menneiden vuosien tapahtumia, nykypäivää sekä tulevaisuutta.

Työryhmän esittely

Valkealan Kajo on perustettu 23.4.1922. Vietämme tänä vuonna 100 -vuotisjuhlaa. 100-vuotisjuhlatoimikunta koostuu seuramme seitsemästä jäsenestä.


Lahjoituksia 7

Kerätty (min. 6400 €)
Tavoite
275 € 10000 €

Lahjoita

Hankkeen keräys on päättynyt.